Инж.Хасан Азис в Перперек: Вие сте най-добрия пример за заедност и толерантност

Водещи, Политика

„Перперек за нас е един символ. Перперек за нас, заедно с Кърджали, е най-добрият знак на толерантността и заедността. От дясната ми страна е църквата, а от лявата джамията. И двата символа са в хармония и в дух на разбирателство, те са заедно. Заедно сме!‘. Това заяви кандидатът за кмет на община Кърджали инж. Хасан Азис по време на откриването на традиционния есенен събор в село Перперек. Той подчерта, че през последните години е направен ремонт както на църквата, така и на джамията. „И двете сгради са в добро състояние. Знаете, че оценката на един народ, на едно общество се оценя по това, как се грижи за своите храмове. Вие сте най-добрият пример за заедност и толерантност“, заяви инж. Хасан Азис. Той уточни, че през последните години в района на Перперек са инвестирани, независимо от трудностите, 1 милион и 200 хиляди лева за инфраструктура. Съобщи и радостната новина, че до края на месеца се очаква да се отвори и първия цех за производство на пластмасови изделия, което ще даде нови възможности за работа в района. „Нека всички да гласуваме с номер 55 в интегралната бюлетина, за да докажем нашата сила, единство, заедност и толерантност“, призова в края на своето приветствие кандидатът за кмет на община Кърджали.

В събота стотици жители и гости на Перперек се събраха в центъра на селото за 54-ти път, за да отбележат своя празник. Събитието уважиха още народният представител от ДПС Адлен Шевкед, кандидати за общински съветници и кметове на населени места.

Хасан Азис поздрави местните хора, разговаря със събралите се жители и техните семейства, срещна се с търговци. „Знаем, че Хасан Азис е открит  и сърдечен човек и е много добър ръководител, за който работата е на първо място. Вярваме му и затова мислим категорично да гласуваме отново за него“, споделиха местните жители.

 

Гюнер ШЮКРИ

 

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление!