Никола Чанев пред учители: Вие сте хората, които правите така, че бъдещето на Кърджали да изглежда добро

Водещи, Политика

Кандидатът за кмет на община Кърджали Никола Чанев, издигнат от ПП ГЕРБ, избра да се срещне с педагози в навечерието на техния празник – Международния ден на учителя, който се отбелязва на 5 октомври. Чанев изрази благодарност към всички учители и заяви: „Вие сте хората, които правите така, че бъдещето на Кърджали да изглежда добро. Във вашите ръце са поверени нашите деца и вие сте ежедневно до тях, помагайки им да следват своите мечти“.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Кърджали говори пред учителите и като граждани на Кърджали, избрали да живеят в този град.

„През последните 16 години ние не просто тъпчем на едно място, а вървим назад. Ресурсите на общината се източват, а ние живеем в тъмнина, ние живеем в мръсотия, с разбити улици“, подчерта Никола Чанев и пое ясни ангажименти, ако бъде избран за кмет, а именно: “Осветлението на Кърджали да бъде оправено само за една година, а не както сега-предизборно, по някои от главните булеварди  с оголени кабели”. И още: „Ще изградим нова детска градина в квартал „Възрожденци“, за един мандат ще решим проблеми, свързани с инфраструктурата, ще променим схемата на сметосъбиране”, категоричен беше Чанев.

И всичко това, постигнато „с работа, работа и пак работа”, посочи Никола Чанев, а това може да стане единствено с избора на № 43 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление!