Айдън Осман: Да покажем нашето единство в Чернооченско

Политика

С голям интерес и присъствие протичат събранията, организирани от Общински изборен щаб на ДПС-Черноочене.

Днес, председателят на общинския съвет и предизборен щаб на ДПС-Черноочене и водач на кандидат-съветническата листа Бедрие Газиюмер, кандидат-кметът на община Черноочене от ДПС Айдън Осман и представители на ръководство на партията се срещнаха с жителите на селата Даскалово, Бакалите, Новоселище и Черна нива.

Председателят на общинския съвет на ДПС Бедрие Газиюмер призова всички жители от селата да отидат до урните и да подкрепят листата с №55 за постигане на висок изборен резултат. Тя подчерта, че по-широкото присъствие на ДПС в Общински съвет Черноочене, както до сега, ще допринесе и за по-голяма възможност за чуваемост и решение на поставените проблеми.

„Може да се каже, че за тези 29 години в Черноочене се познаваме много добре – както с добрите си страни, така и със слабостите си. През всичките тези години ръководството на общината имаше откровен диалог с местното население. Може би затова на нито една предизборна среща не сме имали проблеми да се обясняваме надълго”, подчерта в изказванията си кандидатът за кмет на община Черноочене Айдън Осман. Той призова хората да покажат, че са единни.

„Ние се отчитаме пред хората със свършената от нас работа. От дълги години имаме практика ежегодните отчети на общината да се представят на събрания. Много често политическите теми биват изместени от такива с икономически аспект”, подчерта Айдън Осман в село Даскалово.

В село Бакалите заяви, че представители от различни други партии ходят в няколко села. „Критикуват ДПС, но не могат да дадат свои реални решения. Обещават и си тръгват. Няма как да обещаваме нереалистични неща. На 28 октомври ние пак ще сме тук и ще трябва да гледаме хората в очите”, подчерта Айдън Осман.

„На 27-ти октомври, Вие ще отидете до изборните урните и с Вашия вот, ще определите хората, които през следващите 4 години ще начертаят насоките на общото ни бъдеще. Гласувайте за ДПС с №55 в интегралната бюлетина и няма да сбъркате”, обърна се към присъстващите в Черна нива кандидатът за кмет на ДПС Айдън Осман.

 

Исмет ИСМАИЛ

 

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление!