Жителите на Русалско, Китница и Любино подкрепят категорично Изет Шабан

Политика

Жителите на Русалско, родното село на кандидата за кмет на община Ардино и областен лидер на ДПС Изет Шабан, засвидетелстваха категоричната си подкрепа за неговата кметска кандидатура. На предизборната среща, която се проведе в салона на читалището, присъстваше и 87-годишният учител Шюкрю Мюмюн, който е изучил Изет Шабан  и държал ръката му за изписване на първите букви.

„Изет Шабан бе много дисциплиниран и скромен ученик. Той е човек, изпълнен с отговорност и всеотдайност към обществото и семейството си. Изет Шабан е нашата гордост и цялото село ще гласува за него“, заяви развълнуван Шюкрю Мюмюн.

В петък кандидатът за кмет на община Ардино и областен лидер на ДПС Изет Шабан, заедно с водача на листата за общински съветници Сезгин Байрям, кмета на общината Ресми Мурад, младежкия лидер на ДПС Левент Джебеджи и кандидатите за съветници Шахин Байрямов, Мюмюн Джила и Гюнер Мюмюн проведоха предизборни срещи в Русалско, Китница и Любино. Изет Шабан представи накратко програмата си за развитието на община Ардино през следващите четири години. „Ние работим с хората лице в лице, близо сме до тях и стигаме до сърцата им. Разчитаме на вашата подкрепа. Колкото сме по-единни, ще бъдем толкова по-силни. Да го направим с Бюлетина номер 55“, призова Изет Шабан.

Гюнер ШЮКРИ

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление!