Илкнур Кязим: Всички момчилградчани ще усетят нашата подкрепа и грижа за тях

Водещи, Политика

„Нашата основна цел е да бъдат чути и решени проблемите на всеки един избирател“. С тези думи откри срещите си с жителите на селата Пазарци и Ауста кандидат-кметът на ДПС в Момчилград Илкнур Кязим. Предизборните срещи на ДПС в Момчилград започнаха от махалите на най-отдалечените места в общината.
„Искаме да дадем знак на всички момчилградчани, че искаме да достигнем до най-отдалечената махала и къща, да докоснем душата на всеки един от тях,“, посочи Илкнур Кязим.

От екипа й залагат на изключително позитивна кампания с реални решения и власт за хората. От старта на кампанията насам те се радват на топло посрещане и много откровен диалог с жители от различни населени места.
„Интересът на момчилградчани и подкрепата, която ни оказват на срещите ни зарежда с много позитивна енергия, но и голяма отговорност за ускорено развитие на всички населени места“, заявяват от екипа на кандидата на ДПС.
На срещите активно участие взимат всички кандидати за общински съветници от листата на ДПС, сред които общинският лидер Акиф Акиф, председателят на Младежко ДПС-Момчилград Ерсин Юмер и председателят на разпоредителния орган в родопския град Юмер Юсеин.