Айдън Осман в Безводно: Продължаваме заедно за видими резултати

Водещи, Политика

„През годините Движението да права и свободи доказа, че винаги се е отнасяло без пренебрежение към проблемите на малките населени места. Никога не делим нуждите на жителите по този признак, защото част от нашите села попадат в тази категория“. Това заяви в изборната среща с избирателите в селата Безводно, Женда и Соколите кандидатът за кмет на община Черноочене от ДПС Айдън Осман. Той допълни, че обновяването на около 30-километров път от с. Комунига до с. Безводно, който преминава край китните родопски села Соколите и Женда, е само малка част от усилия в тази посока.

Жителите на тези села благодариха на екипа на Айдън Осман за реализирането на поетите ангажименти.

„От община Черноочене винаги сме осигурявали финансови средства за поддръжката на уличната мрежа, осветлението, изграждането на пътища и други, каза още Айдън Осман и подчерта, че направеното не е никак за пренебрегване, но има още доста неща за довършване за благото на жителите.

„Екипът ни полага всички усилия да направим селата в община Черноочене по-привлекателни места за живеене на младите хора. Надявам се, че хората оценяват нашите усилия, каза Осман. Всяко признанието, което получаваме ни окуражава да продължим напред“, допълни кандидатът за кмет на ДПС.

„За видими резултати, продължаваме заедно за община Черноочене“, каза Айдън Осман.

Водачът на листата за общински съветници на ДПС и председател на общинския съвет на партията Бедрие Газиюмер прикани присъстващите на 27 октомври да гласуват за ДПС с №55 в интегралната бюлетина. Издигнати са кандидатите  за кметове на всичките 21 кметства в община Черноочене. Всички кандидатите на Движението са номинирани на проведените общоселски събрания и след предварителни избори при по-вече от един кандидат.

Исмет ИСМАИЛ

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление!