Илкнур Кязим: Заедно  ще градим бъдещето на Момчилград – не с думи, а с дела!

Водещи, Избори 2022

Обещавам педя по педя да бъде докосната нашата община. Ще се опитам да докосна душата на всеки наш избирател. Ще бъда кмет на всички жители. Именно това е пътят, който трябва да извървим  заедно, заставайки един до друг и да осигурим добро бъдеще на децата ни, заяви при представянето си кандидатът за кмет на ДПС в Община Момчилград Илкнур Кязим.

ДПС в Момчилград  официално откри предизборната си кампания за Местни избори`2019 на градския парк, където освен множество членове и симпатизанти присъстваха и редица гости, сред които народният представител Адлен Шефкед, кметът на Крумовград и кандидат за нов мандат Себихан Мехмед и областният лидер на ДПС Изет Шабан, който е и кандидат за кмет на община Ардино, Ердинч Хайрула, член на ЦОБ на ДПС  и Акиф Акиф, общински председател на ДПС и водач на листата за общински съветници.

Очаква ни много работа, за да оправдаем доверието на жителите на община Момчилград към всички нас. Казвайки правите и кривите неща, вярвам, че заедно ще градим бъдещето на Момчилград, каза още кандидат-кметът от ДПС.

Илкнур Кязим припомни завета на Левски – „Да спазваме законите и да живеем заедно независимо от вяра, пол и народност“ и пожела на съпартийците си да постигнат заедно най-ценното –  човешките отношения помежду им.

„Поздравявам момчилградската организация и вярвам, че тя ще оправдае доверието на хората, постигайки безапелационна победа. Вярвам, че силните и разпознаваеми кандидати на ДПС в Момчилград ще работят за просперитета на хората и ще бъдат винаги до тях“, отбеляза областният председател на ДПС Изет Шабан. Той специално благодари на 15 от 24-мата кандидати на ДПС за кметове на кметства, където няма кандидат от друга партия. „Това е  оценката на хората към нашите кметове“, посочи той.

„С такава листа за общински съветници няма как да не спечелим местните избори в Момчилград. В ДПС има приемственост, защото всички сме единни и сплотени. Поздравявам нашият кандидат за кмет Илкнур Кязим, защото съм напълно убеден, че тя ще спечели тези избори. Успехите се постигат заедно, именно в това е и нашата сила“, заяви кметът на Община Момчилград Сунай Хасан.

„Благодаря на момчилградчани за подкрепата им през изминалите 30 години. Когато сме обединени, няма пречка за решаването на проблемите на хората. Да продължим да градим  Момчилград“, сподели общинският председател на ДПС Акиф Акиф. Той призова множеството за подкрепа към кандидат-кмета на ДПС Илкнур Кязим и листата за общински съветници, която е „сплав  от младостта и опита“.

На 27 октомври жителите на Момчилград ще избират кметове на 24 населени места. Листата за общински съветници пък се състои от 29 достойни личности. Всеки един от тях е доказал през годините способността си да работи в полза на обществото и жителите на общината.

Изборът е „Заедно за Момчилград“ с номер 55 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!