Инж. Изет Шабан, кандидат за кмет на Ардино от ДПС: Да продължим смело напред и заедно да градим нашето бъдеще!

Водещи, Избори

„С този екип сме работили заедно и ще продължаваме да работим заедно, за да надграждаме и да модернизираме. Когато екипът е добър се постигат и добри резултати. А успехът ще дойде с много активна работа. Да продължим смело напред и заедно да градим нашето бъдеще!“. Това заяви при откриването на предизборната кампания за местните избори кандидатът за кмет на Ардино от ДПС инж. Изет Шабан.

Той подчерта, че винаги са били много близкo до хората. „Нашите избиратели ни познават и съм сигурен, че те ще направят правилният избор с бюлетина номер 55, защото ние всеки ден работим и сме решавали техните проблеми“, каза още инж. Изет Шабан.

В препълнената заседателна зала на общината се събраха членове, симпатизанти и приятели, а представянето на кандидатите за кметове на кметства и общински съветници направи кметът на общината Ресми Мурад. Водач на листата за общински съветници от 29 души е Сезгин Байрям. Той е досегашен председател на местния парламент. ДПС издига и 19 кандидати за кметове на населени места в община Ардино

„Да дадем своя глас за тези, които предлагат конкретни, работещи и реални решения на нашите проблеми. А това са нашият кандидат за кмет на община, нашите кандидати за общински съветници и кметове на кметства. Подкрепете кандидатите на ДПС с номер 55 в интегралната бюлетина, за да превърнем Община Ардино в по добро място за живеене на нашите деца. Да създадем, а не да рушим!“, заяви водачът на листата за съветници  Сезгин Байрям.

Кметът на община Ардино Ресми Мурад подчерта, че в продължение на всичките години от началото на демокрацията неизменно управлението на Община Ардино е било от ДПС. „Ние всички заедно, трябва да направим така, че да запазим  нашите позиции  в местната власт с обединени усилия“, допълни Ресми Мурад.

ДПС е с №55 в интегралната бюлетина.

Гюнер ШЮКРИ

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ИЗБОРНИ ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!