ДПС в Черноочене стартира предизборната си кампания с увереност за успех

Политика

„Движението за права и свободи се ръководи единствено и само от благополучието на гражданите и просперитета на страната ни. Сега е време да сме по-единни, по-решителни и по-сплотени от всякога до сега, и да продължаваме напред заедно за община Черноочене“. Това заяви председателят на общинския съвет на ДПС и водач на кандидат-съветническата листата на партията Бедрие Газиюмер, в препълнения салон на читалището в село Черноочене, при официалното откриване на предизборната кампания на партията в общината.

„През годините заедно си поставихме реални цели и в голяма степен ги постигнахме. Подобряването на съществуващата инфраструктура и изграждането на нова, превръщането на населените места в община Черноочене в по-добро място за живеене бяха основните ни задачи“, посочи кандидат-кметът за община Черноочене от ДПС Айдън Осман.

„ДПС не е само партия, а и съдба на всички ни. ДПС даде спокойствие и сигурност на хората. Неведнъж съм подчертавал, че всяко едно признание, което получаваме ни дава стимул и сили, на мен и на екипа ми, да продължи напред“, подчерта Айдън Осман.

На откриването на кампанията присъстваха всички кандидат-съветници и кандидатите за кметове на 21 кметства в общината. Те са номинирани на проведените общоселски събрания. В населените места, където имаше повече от един кандидат за поста, бяха проведени предварителни избори, определящи единна кандидатура.

Специален гост беше депутатът от кърджалийската листа на ДПС Ерол Мехмед. Той заяви, че Черноочене винаги е давала увереност на партията.

„Там, където управлява ДПС властта е в хората и цялата власт е в тяхна полза“, заяви народният представител.

Изборната кампания в община Черноочене ще продължи с пълна сила. Срещи ще се проведат на над 40 места. На територията на община Черноочене избори ще се провеждат за 21 кметове на кметства и 17 съветници в Общинския съвет.

ДПС-Черноочене си поставя за цел да спечели изборите за кмет на общината, за кметове на всичките кметства и убедително мнозинство в общинския съвет.

ДПС е с №55 в интегралната бюлетина.

Исмет ИСМАИЛ

Купуването и продаването на изборни гласове е престъпление и се наказва от закона!