С ДПС ЗАЕДНО ЗА СЕЛО ВОДАЧ!

Политика

Чешма по пътя Черноочене-Дядовско-Яворово, край село Житница е притегателно място за провеждане на весели тържества на жителите от района. Този уикенд от слънчевото есенно време се възползваха и хората от село Водач. Сред гостите им бяха и кандидатът за кмет на община Черноочене от Движението за права и свободи Айдън Осман. Той беше посрещнат от кандидатът за кмет на село Водач от ДПС Муса Муса.

Целите, които не само си поставихме, но и в голяма степен заедно постигнахме през изминалите години бяха подобряването на съществуващата инфраструктура и изграждането на нова, превръщането на населените места в община Черноочене в по-добро място за живеене.

Ето, че дойде времето отново да покажем нашето единство, решителност и сплотеност. И в село Водач винаги сте били единни и решителни.

Имахте чудесен кмет в лицето на Муса Муса. През годините израснахме заедно с вас. Познаваме се много добре. С цялата си искреност вярвам, че ще ни подкрепите и на предстоящите избори. Продължаваме напред ЗАЕДНО ЗА ОБЩИНА ЧЕРНООЧЕНЕ, подчерта Айдън Осман.