Инж. Хасан Азис: Да извървим заедно пътя на успеха

Водещи, Политика

ДПС- Кърджали даде старт на предизборната си кампания. Пред щаба на партията се събраха стотици симпатизанти и привърженици на Движението. Бяха представени кандидатът за кмет на община Кърджали инж.Хасан Азис, листата с 41 кандидат-общински съветници, както и кандидатите за кметове на кметства.

„През последните 16 години затвърдихме модела на заедността, на толерантността, на единството, независимо от пол, етнос, религия и политическа принадлежност“, заяви инж. Хасан Азис кандидат за 5-ти кметски мандат на община Кърджали и подчерта, че Кърджали ще продължи да бъде център на толерантността. „ Да вървим заедно по пътя на успеха, толерантността и единството. Ние сме силни, защото сме заедно“, подчерта той. По думите му, през последните години в общината са постигнати  забележителни успехи, реализирани са 21 проекта по европейски програми за над 23 млн.лв., ремонтирани са всички училища и детски градини без две, които ще бъдат реновирани през следващите години. Подобрена е спортната инфраструктура, разкрити са над 700 работни места допълни инж. Хасан Азис. „Ще продължим да работим за това Кърджали да бъде №1 сред развиващите се общини в  страната“, подчерта той.Инж.Хасан Азис сподели,че има три думи, които ще произнася до края на кампанията при всяка среща с избирателите.Това са: Прошка, Благодарност и Подкрепа. Той поиска прошка от съгражданите си, ако през последните 16 години не е стигнал до техните сърца и не е успял да откликне на техните надежди. Благодари на по-възрастните за посочения верен път и на по-младите за поетите рискове. Поиска подкрепа от всички, независимо от етнос, религия, пол за модела на заедност, толерантност и единство.

Гости на откриването на предизборната кампания на ДПС-Кърджали бяха народните представители от Кърджалийския многомандатен избирателен район Адлен Шефкед и Ерол Мехмед, областният лидер на партията Изет Шабан, членът на ЦОБ Ердинч Хайрула, бившият депутат Ремзи Осман, кандидатът за кмет на Община Черноочене Айдън Осман, бившият главен мюфтия Фикри Сали.

„Вече са ясни 34 кмета на населени места в общината, които са без конкуренция на тези избори“, заяви областният лидер на ДПС Изет Шабан. Той акцентира и върху символиката в номера на ДПС в интегралната бюлетина. №55 – пети мандат за инж.Хасан Азис, пети мандат за повечето кандидати за съветници и 55 общини в страната,спечелени от ДПС.

„Демонстрираме нашата несломима подкрепа към кмета инж.Хасан Азис и невероятната листа за съветници“, отбеляза в словото си народният представител от ДПС Адлен Шефкет. Тя подчерта,че по традиция най-близо до хората и за добро и за лошо е кметът.

„Хасан Азис е нашият успешен, незаменим, вечен кмет“, сподели дългогодишната учителка Фейме Мурадова. Тя припомни, че инж.Азис е бил любим ученик на нейния съпруг, известен с блестящите си математически познания.

Слогана на предизборната кампания на ДПС за местни избори, 2019г. е „Заедно за Кърджали“. Заедно, с №55 в интегралната бюлетина на 27 октомври!

Арда нюз