Предизборния щаб на ДПС в Момчилград благодари на избирателите

Политика

Общинският предизборен щаб на ДПС в Момчилград благодари на хилядите, които не изневериха на себе си и на либералната идеята, и дадоха гласа си за Движението за права и свободи и за европейския път на България. Горди сме, че получихме отново масова подкрепа. В община Момчилград са гласували 7 425 избирателя като 301 от подадените гласове са недействителни. ДПС получи подкрепата на 5 095 от упражнилите правото си на вот, което е 71,52 процента. За сравнение ГЕРБ имат 1 117 гласа или 15,68 процента, ДОСТ 298 гласа или 4,18 процента, а БСП 284 гласа или 3,99 процента.
Момчилградчани, вие за пореден път доказахте, че сте европейци по сърце и душа!
Доверието и подкрепата, които получихме, ни задължават да работим още по-усърдно за хората и решаването на проблемите им. Ще продължим да следваме европейските ценности и ще укрепваме, оставайки най-сериозната политическа сила в община Момчилград и в област Кърджали.
Предизборния щаб изказва своята благодарност и към всички членове и симпатизанти, които се включиха активно в работата за изборите за членове на Европейския парламент, както и на членове на СИК, наблюдатели, застъпници и представители, които са работиха за гарантиране прозрачността на избирателния процес.
Брагодарим!