Областният лидер на ДПС Изет Шабан: Разчитаме изключително много на жените

Водещи, Култура, Общество

„Преди 6 години, точно от това място, вие тръгнахте с един ентусиазъм, за да постигнете, това, което виждам сега. Тази година сме на правилния път, тъй като разширяваме семейството си с много женски организации. Благодаря на всички вас, че сте част от Движението за права и свободи“.  Това заяви на осмомартенското парти с дамите от женската структура на Движението в Ардино областният председател на партията инж. Изет Шабан. Той отбеляза, че ДПС разчита изключително много на жените и много от тях заемат отговорни и ръководни постове в партията, както на централно, така и на местно ниво. От свое име и от името на Областния съвет на Движението Изет Шабан поздрави присъстващите дами с международния Ден на жената, като им пожела много здраве и успехи в личен и професионален план.

За поредна година жените-депесарки от Ардинско отпразнуваха Международния ден на жената – Осми март с пищен купон. Ресторантът на комплекс „Перла“ трудно побра всички дами, които искаха да станат част от празничната програма. Специални гости на събитието бяха още кметът на общината Ресми Мурад и заместниците му Неджми Мюмюнходжов и Наско Кичуков, председателят на общинския съвет Сезгин Байрям. Тук бе и почетният гражданин на Ардино Решат Айдън.

Жените-депесарки получиха поздравления и от  кмета на общината Ресми Мурад. „Особено ми е приятно да бъдем заедно. Подобни празненства бяха организирани и в Млечино, Горно Прахово, Жълтуша, Брезен, Боровица, Сухово, Китница и Богатино. Срещнахме се с над 500 дами. Искам да ви пожелая много здраве, бъдете обичани и заобиколени от любими хора и все така активно да участвате в обществения и политическия живот на района“, заяви Ресми Мурад.

Председателят на Общинската структура на Женско дружество на ДПС Зюлфие Ибрямова също поздрави дамите, като ги насърчи да съхранят своята борбеност и всеотдайността, която влагат в работата си. „Следвайте сърцето и мечтите си. Бъдете винаги силни и птстоявайте своите желания. Не забравяйте, че вие сте центърът на вашия живот и от вас зависият много неща. Бъдете силни като вятъра, красиви като изгревите и магични като нощта“, заяви Зюлфие Ибрямова.

В рамките на празничния купон, дамите-депесарки само 830 лева за лечението на Айхан Халил, който страда от бъбречна недостатъчност.

За доброто настроение на дамите се погрижи DJ Керо. Партито продължи с много настроение и танци.
Гюнер ШЮКРИ