Женската организация на ДПС в Ардино проведе годишно отчетно събрание

Политика

Женската структура на ДПС в Ардино проведе годишно отчетно събрание. На него присъстваха областният лидер на ДПС Изет Шабан, кметът на община Ардино Ресми Мурад и председателят на общинския съвет Сезгин Байрям.

По време на форума председателят на женската структура на ДПС в Ардино Зюлфие Ибрямова направи отчет на дейността на организацията за изминалата година.

Висока оценка за дейността на структурата даде областният лидер на ДПС Изет Шабан. Той поздрави дамите за активността им и благодари за усилената работа.

Кметът Ресми Мурад също поздрави дамите както за активната им работа, така и за подробно представения годишен отчет, който обхваща дейности от партийния живот на дружеството. Той даде информация за параметрите на Бюджет 2019, приоритетните обекти и проекти, които ще се реализират през настоящата година. Призова дамите да направят своите предложения в поименния списък на капиталовите разходи.

Женската структура на Движението в града под Белите брези е учредена през 2013 г. точно на най-женския празник – 8-ми март.

Гюнер ШЮКРИ