Хасан Азис в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR: Приоритет за ДПС в момента са евроизборите, поставили сме си задача да запазим позицията си в ЕП

Водещи, Общество

Кметът на Кърджали Хасан Азис определи в сутрешния блок на Bulgaria ON AIR 2019 година като изборна година, тъй като ни очакват два вота – за евродепутати и местна власт.

„Затова сега е времето на решения, които да се харесват повече на хората, на гласоподавателите, а не на ясно определени дефинирани държавнически решения. Няма безплатен обяд. Ако не се плаща за пътища от винетки, парите ще дойдат от другаде. Например в Кърджали няма да вдигаме данъците“, добави той.

На въпрос дали ще се кандидатира отново за кмет, Хасан Азис отговори, че е много рано и напомни, че първо е вотът за Европейския парламент.

„Приоритет за ДПС в момента са евроизборите. Поставили сме си задача да запазим позицията, която имаме в ЕП в момента. Искаме минимум 4 + евродепутати“, каза той.

„В ДПС в момента върви процес на заздравяване, връщат се хора, които преди време бяха избрали друг политически проект“, заяви още Хасан Азис.

Арда нюз