Мащабна чистка в „Арда“ през зимата?

Водещи, Спорт

Ръководството на Арда планира да се раздели с някои от футболистите си през зимния трансферен прозорец, твърди „Тема спорт“. Настоящият треньорски щаб не е доволен от някои играчи и не е изключено поне трима или четирима да бъдат освободени през януари. Сред тези, които ще бъдат освободени, фигурира и името на Веселин Марчев.

Ръководството на Арда опроверга информацията, че възнамерява да прави мащабна чистка през зимата.

В съобщението на клубния сайт се казва, че отборът смята да се подсили с един-двама играчи, но никой от настоящите футболисти няма да бъде освободен.

„Във връзка с публикации в някои медии, ръководството на Арда и треньорският щаб, в лицето на Емил Кременлиев уточняваме, че „чистка“ в Арда по време на зимната пауза няма да се прави. Отборът ще бъде подсилен с един или двама играчи, за да се увеличи конкуренцията в отбора. Лицето на Арда ще бъде различно. Категорично опровергаваме и тиражираният слух, че нападателят Веселин Марчев ще бъде освободен от редиците на Арда. Той се е доказал във времето и разчитаме на него. Вярваме в своите футболисти и няма да позволим имена на играчи от Арда да бъдат замесвани в неверни слухове. Ние ще следваме своите амбиции да влезнем в Първа лига, защото Арда вече е фактор в българския футбол“, се казва в официалната позиция на футболния клуб.

Арда нюз