Лекари се включиха в инициативата „Сготви на баба“

Общество

Организираната по случай 10-годишния юбилей на Хоспис „Добролюбие“ инициатива „Сготви за баба“ завършва с участието на Районната лекарска колегия – Кърджали. По случай професионалния си празник лекарската колегия се включи в кампанията.  Лекарите осигуриха вкусен обяд за четиридесет пациенти настанени в хосписа.  Инициативата стартира на през април тази година и в нея се включиха различни съсловни организации.  На професионалните си празници,  различни   гилдии приготвяха храна за пациентите в хосписа.  Цялата кампания осигури осем вкусни обяда,  приготвени с много любов и топлина.

До края на октомври 2018г. ще се организират и инициативи свързани с проблемите на възрастните хора, както и  проблемите на институциите полагащи  грижи за тях. Ще има мероприятия свързани  благотворителната дейност на арт галерия „Милосърдие“, която е разположена в хосписа.

One thought on “Лекари се включиха в инициативата „Сготви на баба“

  • Тия са пълни наглеци. Знаете ли каква е таксата им? 600 лева на месец. За тия пари в Турция си на оливклузив. Що им правите реклама на тия тарикати

Comments are closed.