Народни представители от БСП ще представят „Визия за България“

Политика

На 17.10.2018г. (сряда) народните представители от ПГ на „БСП за България“ ще представят „Визия за България“ в област Кърджали. Срещите:

Област Кърджали

В 17:00 часа, в читалище „Иван Буюклиев“, с. Пчеларово, общ. Черноочене, народните представители Александър Симов и Любомир Бонев ще се срещнат с граждани.

В 17:30 часа, в залата на общината в гр. Крумовград, ще се проведе среща със зам.-председателя на ПГ на левицата Драгомир Стойнев и народните представители Жельо Бойчев и Иван Ибришимов.

В 17:30 часа, в центъра на с. Кирково, Визията ще представят депутатите Румен Георгиев, Стефан Бурджев и Станислав Владимиров.

В 17:30 часа, в читалище „Бяло море“, с. Черничево, общ. Крумовград, ще се проведе среща с народните представители Явор Божанков, и Чавдар Велинов.

В 17:30 часа, в центъра на с. Егрек, общ. Крумовград, депутатите Цветан Топчиев и Тодор Байчев ще се срещнат с оществеността.

В 17:30 часа, в читалище „Нов живот“, в Момчилград, Визията на левицата ще представят народните представители Николай Тишев, Кольо Милев и Ирена Анастасова.

В 17:30 часа, в заведение в центъра на гр. Джебел, ще се проведе среща с представителите на ПГ на левицата Петър Витанов и Иван Ченчев.

В 17:30 часа, в центъра на гр. Ардино, народните представители Николай Бошкилов, Димитър Георгиев и Иван Иванов ще се срещнат с обществеността.

В 18:00 часа, в читалище „Обединение“, в гр. Кърджали, Визията ще представят народните представители проф. Румен Гечев, проф. Иво Христов, Тома Томов и Валери Жаблянов.