Покана

Обяви

Проект “НИЕ-Инициативни в Европа”

П О К А Н А
Уважаеми госпожи и господа,
Община Кърджали има удоволствието да покани младите хора, представителите на бизнеса и неправителствените организации да участват в Дискусионен форум „НИЕ – Инициативни в Европа”. На форума ще бъдат представени и ще се дискутират теми, свързани с предприемачеството и социалните иновации в контекста на членството на България в Европейския съюз.
Дискусионният форум ще се проведе на 29.06.2018 г. (петък) от 10.30 часа в конферентна зала на хотел „Арпезос” – гр. Кърджали, ул. „Републиканска” № 46.
Събитието се организира по проект „НИЕ – Инициативни в Европа”, който се финансира по грантова схема „Подкрепа на инициативи на общините, свързани с регионалното измерение на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018”. Проектът се осъществя от Община Кърджали съвместно със Сдружение „Инициатива за развитие – Кърджали решава” и Агенция за Регионално Икономическо Развитие и Инвестиции /АРИРИ/.
Медийни партньори по проекта са и регионалните медии – вестник „Родопи войс”, вестник „ Арда нюз” и вестник „ Нов живот”
инж. Хасан Азис
Кмет на Община Кърджали