ГЕРБ отпразнува 11 години от създаването си

Политика

В навечерието на 3 март областната организация на ПП ГЕРБ отпразнува 11 години от основаването си. Спектакълът „Вестникар ли?“ по класическото произведение на Вазов бе подарък за структурите и многобройните симпатизанти на партията по случай годишнината. В пълния салон на театъра председателят на парламента и областен лидер на ГЕРБ Цвета Караянчева поздрави актива и благодари на всички за доверието и подкрепата за управляващото мнозинство и кабинета на Бойко Борисов.

„Изминахме дълъг път и успяхме да вкусим и от меда, и от жилото на политиката. Но победите не ни разглезиха, а загубите само заздравиха имунитета ни. България се управлява от третото правителство на ГЕРБ и всеки от вас, в тази зала, има принос за това“, изтъкна Караянчева.

„Благодаря, ви, че сте зад мен, че вашата енергия ме издигна до най-високия пост в държавата, че ме подкрепяте безрезервно, че устоявате на провокациите на опозицията, на троловете, хейтърите, фалшивите новини и опитите България да бъдат дискредитирана пред европейските си партньори. Вярвам, че като председател на Съвета на ЕС усилията ни да консолидираме Балканите и да бъдем равностоен партньор в общността, ще се увенчаят с успех и ще имат историческа значимост. Можем дълго да анализираме своите 11 години. Да измерваме политическите трусове в държавата в градуси и децибели. Но не за това сме се събрали тази вечер.

Тук сме, за да се поздравим като приятели и да си дадем сметка, че не времето, а делата ни са мерната единица на това, което правим. И че някои събития са важни, не заради мащаба си, а за това, че са се случили навреме. Ако не знаеш кое е твоето пристанище, не можеш да разчитащ на попътен вятър. Аз знам, че моето пристанище е тук, при вас, и тази мисъл ме зарежда всеки божи ден.

Честит празник и на добър час!, пожела председателят на 44-то Народно събрание.