Малките футболисти на Ардино ще гледат на живо благотворителния мач на Бербатов

Спорт

Председателят на Общинския съвет в Ардино Сезгин Байрям прие днес в кабинета си детският футболен отбор на „Юнак” от Ардино, който стана областен първенец по „Футбол 5“. Той поздрави малките футболисти за отличното им представяне в първенството.

„Вие представихте Ардино по възможно най-добрия начин. Децата са приоритет на общината и тя ще продължи да подкрепя развитието на футбола и развитието на малките футболни таланти. Пожелавам Ви да сте здрави и да отбелязвате още повече успехи“, заяви Сезгин Байрям. Той дари на капитана на тима Ивайло Огнянов парична награда за достойното им представяне.

Като  награда за постигнатия успех ръководството на клуба в лицето на президента и треньор на отбора Метин Мустафов (Матьо) ще води днес малките ардински футболсти в София, на националния стадион „Васил Левски“, за да наблюдават на живо благотворителният футболен мач между отборите на Димитър Бербатов “United Stars“ и на нocитeля нa „Злaтнaтa тoпĸa“ Луиш Фиго „Al Stars”. Сред обявените световни звезди са имената на Райън Гигс, Пол Скоулс, Гари Невил, Рио Фърдинанд, Патрис Евра, Едвин ван дер Сар, Роби Кийн, Христо Стоичков, Роберто Карлош, Деко, Давид Трезеге, Кристиан Карембьо, Йенс Леман, Франческо Толдо, Нуно Гомеш, Гайска Мендиета, Предраг Миятович).

Гюнер ШЮКРИ

Вашият коментар