Цветан Цветанов в село Бенковски: ГЕРБ е с протегната ръка към всеки жител на област Кърджали

Политика

„Винаги сме с протегната ръка към всеки жител на област Кърджали. Виждам, че тук сме създали семейство. Вие, младите хора, сте бъдещето. Благодарение на вас, отборът на ГЕРБ има визия, има дългосрочна перспектива. Ще направим регионална академия за младежи в Кърджалийско, за да общувате, да работите за своя регион и да се развивате тука.“ С тези думи заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов се обърна към членовете и симпатизантите на партията в читалището на село Бенковски, община Кирково, където 35 новоприети младежи получиха членските си карти лично от него.

„На парламентарните избори постигнахме невероятна мобилизация. И в национален, и в регионален мащаб. Затова, цялата парламентарна група бяхме единодушни, че Цвета Караянчева трябва да е заместник-председател на Народното събрание. Това е знак за специално отношение към вас, а и областната администрация се управлява изцяло от екип на ГЕРБ. В Кърджали идват министри, залагаме изграждането на икономическа зона, а това значи инвестиции и работни места. Това са политики в подкрепа на местната общност и икономическия подем на региона. Всички общински структури и техните председатели са достойни, активни и имат заслуги за добрите резултати на ГЕРБ. Ние сме единствената алтернатива на ДПС в областта и това е факт. Не ДОСТ, а ние сме срещу статуквото. Носим промяната, обединяваме хората, не ги разделяме.

Опозицията нехае за стабилността в държавата. Борисов направи нещо изключително в Европа, сега му предстои среща в Турция с Ердоган. Трябва да наблюдаваме внимателно Западните Балкани и да си дадем сметка, че сме единствената национално-отговорна партия и че ме гарант за спокойствието на гражданите. Кабинетът Борисов 2 остави стабилна държава, после се получи вакуум със служебното правителство. Сега отново се борим за стабилност, затова ни е нужен пълен 4-годишен мандат.  Ще впрегнем целия ресурс на държавата, за да изкараме успешно европредседателство, успешни евроизбори през 2019 г и да се подготвим за местния вот, когато е крайно време да вземем кметски мандат в Кърджалийско“, призова Цветанов.

Цвета Караянчева, заместник-председател на 44-то Народно събрание и областен лидер на ПП ГЕРБ поздрави структурите за тяхната сърцатост и боеспособност, за желанието, с което работят и инициативите, които реализират и благодари специално на младежите за тяхната креативност и сплотеност. „Понякога ме удивлявате със своя ентусиазъм, с находчивостта си и с идеите си. В мое лице винаги ще имате партньор и приятел, защото вие сте отборът, който ще върне младите хора на Кърджали в своя роден край. Благодаря ви“, подчерта Караянчева.

Вашият коментар