Цветанов: Цвета Караянчева фокусира вниманието върху Кърджали

Водещи, Политика

Правителството работи много активно в момента, Цвета Караянчева като зам.-председател на Народното събрание фокусира вниманието към Кърджали. Искаме да очертаем по-добра перспектива за региона. А това не става без инфраструктура. С обособяването на икономическа зона това ще се случи. Пловдив е пример в тази посока. И Кърджали ще стане привлекателно място за инвестиции с висок икономически ръст.

Цветанов поздрави структурите на партията в областта за постигнатия на парламентарните избори резултат от над 14 000 гласа, изтъкна приноса на Цвета Караянчева за изграждането на работещ и боеспособен екип и подчерта, че позицията й на заместник-председател на парламента е оценка за работата на цялата организация. Цветанов каза, че разчита изключително много на новия областен управител Никола Чанев и неговия екип, на младите хора в Кърджалийско и на представителите на различните етноси и религии, които стоят зад каузата на ГЕРБ и работят за развитието на Кърджали.

От Кърджали Цветанов се отправи към село Бенковски, община Кирково, където предстои да връчи членски карти на 35 новоприети членове на ГЕРБ. След това ще разговаря с общинските структури на партията и актива на младежката организация.