Всичко по 9 си купи Мустафа Карадайъ на пазара в Кърджали

Водещи, Избори 2011, Икономика

Водачът на листата на ДПС заяви, че е важно да се подкрепя българското производство, а основния приоритет в предизборната програма е борбата с бедността

Водачът на листата и лидер на ДПС Мустафа Карадайъ стартира обиколката си в областта от Пазар на производителите в Кърджали. Политикът, придружен от останалите кандидат-депутати и активисти на партията премина през всички маси и успя да се ръкува и поговори с всеки един от производителите, а също и с много кърджалийци, които традиционно в събота излизат на пазар.
„Обиколихме пазара и се видяхме с хората на него. Сутрин от 9 часа, вечер до 9 часа те работят. Напазарувахме си малко неща. Купихме си 9 банана, а също и 9 ябълки. До 26 март всичко е с номер 9. Кампанията тече много добре. На ден правим по 9 срещи. Сутрин тръгваме в 9 часа с автобуса, който има номер 9 и до 9 часа вечерта сме на срещи с хората. Кърджали е 9-ти многомандатен избирателен район и затова разчитаме, че всичко ще бъде наред. Имаме комуникация с хората. Продължаваме с нашата програма, в която има 9 по-сериозни мероприятия освен срещите с хората“, това заяви след обиколката на пазара Мустафа Карадайъ. Извън играта с числа и думи той отбеляза, че за ДПС е много важно да се подкрепя българското производство.
„Основния проблем в страната, според нас, е бедността. Обединителната червена нишка за всички 9 секторни политики в нашата програма се казва борба с бедността и демографската криза. От тази гледна точка ние разчитаме, че борбата с бедността може да бъде единствено и само по пътя на инвестициите, по пътя на производството, по пътя на разкриване на нови работни места в страната. Ясна ни е програмата, изпълнима е. В нея няма популизъм“, беше категоричен водачът на листата на ДПС. Той допълни още, че безспорно са нужни някои по-сериозни действия от страна на държавата и позиционирането й в онази ситуация, в която бизнесът и производителите да чувстват подкрепата й.
„Дори и да не я чувстват, поне държавата да не им пречи“, подчерта Мустафа Карадайъ.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!